loading

Van harte welkom!

Van harte welkom op de website van Belfiko Home Food. Bij ons kan u terecht voor heerlijke salades, soepen, pasta’s en vitamini’s, wraps en buffetten volgens uw budget. Een heerlijke lunch of licht diner, gemaakt met de beste zorg en dagvers.

Verse producten op maat

U kan onze gerechten telefonisch bestellen of online via ons bestelformulier. Aangezien wij maximaal werken met verse producten en de gerechten op maat bereid worden, ontvangen wij de bestellingen graag op voorhand.

Bij ons wordt de dressing voor de salades apart meegeleverd maar jullie hebben de vrije keuze welke dressing uit de lijst jullie erbij nemen.

Belfiko’s verhaal

Ik, Isabelle De Vos, was tot voor kort vroedvrouw op een neonatologie in een Gents ziekenhuis. 23 jaar heb ik me steeds ingezet voor de beste zorg van de allerkleinsten. In functie van mijn gezin ben ik een nieuwe uitdaging gestart.

Met de steun van mijn echtgenoot Koen en dochter Fien maak ik er nu een erezaak van om al onze gerechten op het menu zelf te bereiden. Zo kunt u vandaag genieten van onze huisgemaakte salades, soepen, pasta met spaghettisaus van het huis, koude pasta’s, wraps, koude buffetten en meer. De inhoud van onze salades kunnen aangepast worden naar de wens van de klanten. Ook vegetariërs vinden bij ons hun gading.

Na al die jaren vroeg uit de veren als vroedvrouw, denken we graag aan diegenen die reeds vroeg op de baan zijn en hopen we hen een meerwaarde te kunnen bieden. Onze gerechten kunnen reeds afgehaald worden vanaf 6u00 ‘s morgens.

SMAKELIJK!

Contacteer ons

Your Message Has Been Sent! Thank you for contacting us.
Top